Brynhild Sigurd

                                                                                                       LUONNE

Sigge on hellyydenkipeä ja ystävällinen poniori, jota on helppo hoitaa. Sigge on aina ensimmäisenä tarhan portilla vastassa, toki höristen. Sigge ei ikinä tee mitään orimaista, vaan on helppo ja kärsivällinen myös aloittelijoiden kanssa. Sigge on toki utelias ja joskus turhankin tuttavallinen herkkujenkerjääjä, mutta ei ori mikään menetetty tapaus heppakarkkienkaan kanssa ole.

Ratsastaessa Sigge on rauhallinen ja helppo - yleensä. Joskus tältäkin ponilta löytyy virtapäiviä, jolloin keskittyminen ei kiinnosta, ja Sigge kaahottaa satalasissa ympäri kenttää. Normaalisti ori on herkkä suustaan ja kyljistä, reippautta on sopivasti, ainakin monen mielestä sopivasti.

Esteillä Sigge on energinen ja helppo. Poni hyppää kuin issikka, joten ponnua ei riitä kovin korkealle. Sigge saattaa tuntua hassulta esteradalla, koska laukka muuttuu enemmän nelitahtiseksi hypätessä.

Ajaessa Sigen työmoraali on huipussaan! Poniori juuri odottaa pääsevänsä valjakkokisoihin. Vesiesteet on Sigestä parhaita, joten ongelmana on kisoissa yleensä se, että Sigge jää roiskuttelemaan vettä vesiesteelle.         

Taluttaessa Sigge on villikko, jota ei kannata viedä tammojen lähelle. Sigge ajattelee taluttaessa vain ruokaa ja edessä viliseviä tammoja.

Perhe on pahin:

nvh, ruunihallakko, 142cm

nvh, punahallakko, 142cm

Sijoitukset:

-

JÄLKELÄISET:

-                                                  

Ei kommentteja: